Servicii

SPĂLĂTORIE HAINE

Spălăm/curățăm – călcăm hainele de orice fel

(costume, cămăși, rochii de gală, rochii de mireasă, paltoane, perdele, fețe de masă, lenjerii de pat, cuverturi, pături, plapume, pilote, veșminte preotești).

SPĂLĂTORIE COVOARE

Noi spălăm covoarele nu doar le clătim, nu suntem spălătorie auto, nu uscăm covoarele pe gard, nu vă cerem detergent, suntem profesioniști. Noi spălăm covoarele BINE, adică nu le punem pe jos în urma unei mașini de pe care tocmai ai dat jos noroiul, iar după aceea, pentru a-i da curațenie și igienă lovitura de grație, îl atârni pe un gard se umple de praf pană se usucă.

Scopul nostru e să aveți un covor bine spălat, bine uscat și care miroase bine. Datorită centrifugării (procedeu care elimină apa în proporție de 95% din tesătură covorului) și uscarea covoarelor făcându-se într-un spațiu special amenajat, încălzit și ventilat, controlând permanent temperatura și umiditatea reuşim să livrăm covoarele curate și uscate, vara chiar şi de pe o zi pe alta.

CURĂȚRE TAPIȚERII AUTO

ABYMAR ECOLOGIC prestează și servicii de cosmetizare auto ( plafon, scaune, uși, preșuri, mochetă, bord, geamuri). Pentru realizarea acestui serviciu este nevoie de o programare telefonică.

CURĂȚARE CANAPELE, SCAUNE, MOCHETE

Acest serviciu se prestează și la domiciliul sau sediul clientului

VOPSITORIE HAINE ȘI ARTICOLE DIN PIELE

Vopsim haine și articole din piele box geci, hanorace, sacouri, genți, pantofi, cisme, sandale.

Deținem o gamă variată de vopsea în diverse culori (roșu, vișiniu, crem, bej, verde, albastru, negru și mai multe nuanțe de maro). Culorile se pot obține în funcție de culoarea pielii existente sau de dorința dumneavoastră. Suntem singura vopsitorie autorizată de mediu pentru efectuarea acestui procedeu.

Visit Us On Facebook