Despre noi

Spălătoria profesională de haine și covoare ABYMAR ECOLOGIC a fost deschisă în anul 2012 în urma unei experiențe de 8 ani în domeniul curățeniei și igienei.


La spălătoria profesională ABYMAR ECOLOGIC din Bistrița, facem ceea ce știm cel mai bine: spălăm, curățăm, uscăm, si călcăm hainele dumneavoastră. Suntem rapizi, eficienți și seriosi.

Fraza care ne reprezintă este "Calitatea face diferența, noi spălăm nu doar clătim".

Datorită profesionalismului și serviciilor de calitate, bistrițenii au dobândit încredere în serviciile spălătoriei noastre încă de la început deoarece am dovedit că suntem cei mai buni, folosim soluții profesionale biodegradabile și antialergice ajutându-ne de cele mai performante echipamente pentru a obține haine și covoare impecabile și frumos mirositoare.

Nu doar spălarea este importantă ci și uscarea tuturor articolelor iar în acest sens deținem uscatoare performante și de mare capacitate care ne dau posibilitatea de a obține haine moi și pufoase.

În speranța ca v-am convins de calitatea serviciilor noastre, vă asteptăm să deveniți clientul nostru, iar dacă sunteți deja, va mulțumim frumos.

TRANSPORT ÎN BISTRIȚA


TRANSPORT ÎN BISTRIȚA ȘI CARTIERELE AFERENTE.

Vopsitoria de haine si articole din piele ABYMAR ECOLOGIC

Cu ajutorul părinților noștrii care lucrează în domeniul pielăriei și cojocăriei de când se știu am decis să ne perfecționăm și în vopsirea hainelor și articolelor din piele deoarece o haină din piele o poți purta și o viață întreagă dacă o iubești, mai ales acum în vremurile noastre de criză când nu-ți mai poți permite așa des haine de piele noi.

Vopsim haine și articole din piele box, iar din piele întoarsă numai papuci sau genți ( nu putem vopsi cojoace deocamdată ). Deținem o gamă variată de vopsea în diverse culori (rosu, vișiniu, crem, bej, verde, albastru, negru și mai multe nuanțe de maro). Culorile se pot obține in funcție de culoarea pielii existente sau de dorința dumneavoastră.

Suntem singura vopsitorie autorizată de mediu din Bistrița pentru efectuarea acestui procedeu.

În multe dintre cazuri se obțin haine ca și atunci când erau noi. Sunt și unele cazuri în care pielea nu acceptă vopseaua, iar hainele nu sunt strălucitoare ca la început (in general cele cumpărate de la second – hand). Prețurile variază în funcție de mărimea articolului de vopsit, de exemplu pentru haine prețul începe de la 40 lei pentru o geacă și ajunge pană la 55 lei pentru un palton lung.

Nu ezitați să ne contactați

Visit Us On Facebook