SPALATORIE COVOARE

covoare bistrita

Noi spalam covoarele nu doar le clatim, nu suntem spalatorie auto, nu uscam covoarele pe gard, nu va cerem detergent, suntem profesionisti.
Noi spalam covoarele BINE,  adica nu le punem pe jos in urma unei masini de pe care tocmai ai dat jos noroiul,  iar dupa aceea, pentru a-i da curatenie si igiena lovitura de gratie, il atarni pe un gard se umple de praf pana se usuca.
            Scopul nostru e sa aveti un covor bine spalat, bine uscat si care miroase bine.
Datorita centrifugarii (procedeu care elimina apa in proportie de 95% din tesatura covorului) si uscarea covoarelor facandu-se într-un spatiu special amenajat, încălzit si ventilat, controlând permanent temperatura şi umiditatea reuşim să livrăm covoarele curate şi uscate, vara chiar şi de pe o zi pe alta.
Incercam sa venim de hac si petelor care se gasesc pe covoarele dumneavoastra. Avem cele necesare pentru curatarea si spalarea multor tipuri de pete insa din pacate suntem neputinciosi in fata petelor de vin rosu, apa de la flori, rivanol, ulei ars, proteine animale, fructe dar urmarim noutatile si evolutia tehnologiei pentru inlaturarea si a celor mai pretentioase pete.
Pentru covoarele care apartin iubitorilor de animale de casa (caini ,pisici etc.) si care poarta urme olfactive de urina avem o veste buna: la spalarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri care reuseste in foarte multe cazuri sa inlature mirosul persistent de urina (din pacate nu in toate cazurile reusim in totalitate, stiindu-se ca urina de animale contine feromoni cu rol de mesaj chimic care nu reactioneaza la niciun produs cunoscut de pe piata mondiala).
Aici puteti vedea exact ceea ce se petrece cu covorul dumneavoastra si care este procesul prin care trece acesta, la spalatoria profesionala ABYMAR ECOLOGIC.

SPALATORIE HAINE

haine bistrita

spalam/curatam – calcam hainelor de orice fel (costume, camasi, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote, vesminte preotesti).

CURATARE TAPITERII AUTO

curatat caroserie bistrita

ABYMAR ECOLOGIC presteaza si servicii de cosmetizare auto ( plafon, scaune, usi, presuri, mocheta, bord, geamuri). Pentru realizarea acestui serviciu este nevoie de o programare si telefonica.

CURATARE CANAPELE, SALTELE, SCAUNE, MOCHETE LIPITE

curatare canapele, mochete lipite bistrita

Acest serviciu se presteaza si la domiciliul sau sediul clientului

VOPSITORIE HAINE SI ARTICOLE DIN PIELE

vopsitorie haine piele bistrita

Vopsim haine si articole din piele box geci, hanorace, sacouri, genti, pantofi, cisme, sandale iar din piele intoarsa (velur) numai papuci sau genti ( nu putem vopsi cojoace deocamdata ). Detinem o gama variata de vopsea in diverse culori (rosu, visiniu, crem, bej, verde, albastru, negru si mai multe nuante de maro). Culorile se pot obtine in functie de culoarea pielii existente sau de dorinta dumneavoastra. Suntem singura vopsitorie autorizata de mediu pentru efectuarea acestui procedeu.