Spalatoria profesionala de haine si covoare ABYMAR ECOLOGIC a fost deschisa in anul 2012 in urma unei experiente de 8 ani in domeniul curateniei si igienei.

Datorita profesionalismului si serviciilor de calitate, bistritenii au dobandit incredere in serviciile spalatoriei noastre inca de la inceput deoarece am dovedit ca suntem cei mai buni, folosim solutii profesionale biodegradabile si antialergice ajutandu-ne de cele mai performante echipamente pentru a obtine haine si covoare impecabile si frumos mirositoare.

Nu doar spalarea este importanta ci si uscarea tuturor articolelor iar in acest sens detinem uscatoare performante si de mare capacitate care ne dau posibilitatea de a obtine haine moi si pufoase.

In speranta ca v-am convins de calitatea serviciilor noastre, va asteptam sa deveniti clientul nostru, iar daca sunteti deja, va multumim frumos.

La spalatoria profesionala ABYMAR ECOLOGIC din Bistrita, facem ceea ce stim cel mai bine: spalam, curatam, uscam, si calcam hainele dumneavoastra. Suntem rapizi, eficienti si seriosi.

Fraza care ne reprezinta este "Calitatea face diferenta, noi spalam nu doar clatim".

eco

Vopsitoria de haine si articole din piele ABYMAR ECOLOGIC :

Cu ajutorul parintilor nostrii care lucreaza in domeniul pielariei si cojocariei de cand se stiu am decis sa ne perfectionam si in vopsirea hainelor si articolelor din piele deoarece o haina din piele o poti purta si o viata intreaga daca o iubesti, mai ales acuma in vremurile noastre de criza cand nu-ti mai poti permite asa des haine de piele noi.

Vopsim haine si articole din piele box iar din piele intoarsa numai papuci sau genti ( nu putem vopsi cojoace deocamdata ). Detinem o gama variata de vopsea in diverse culori (rosu, visiniu, crem, bej, verde, albastru, negru si mai multe nuante de maro). Culorile se pot obtine in functie de culoarea pielii existente sau de dorinta dumneavoastra.

Suntem singura vopsitorie autorizata de mediu din Bistrita pentru efectuarea acestui procedeu.

In multe dintre cazuri se obtin haine ca si atunci cand erau noi. Sunt si unele cazuri in care pielea nu accepta vopseaua iar hainele nu sunt stralucitoare ca la inceput (in general cele cumparate de la second – hand). Preturile variaza in functie de marimea articolului de vopsit, de exemplu pentru haine pretul incepe de la 35 lei pentru o geaca si ajunge pana la 55 lei pentru un palton lung.

despre

 

TRANSPORT GRATUIT IN BISTRITA SI CARTIERELE AFERENTE

  • pentru covoare iar pentru haine daca comanda este de minim 50 lei